Taxi Amsterdam

Hoe boek ik een taxi in Amsterdam?

Reis je naar Amsterdam en wil je een taxi boeken, gebruik dan CabToAirport! Het enige wat u hoeft te doen is uw vluchtnummer in te voeren, dan kunt u uw aankomstluchthaven kiezen en daarna uw persoonlijke gegevens invullen. Bevestig daarna alles en klik op Nu boeken. Wij zorgen voor al het andere!

Zodra u uw boeking bevestigt, kunt u ontspannen en genieten van reizen. Een vriendelijke chauffeur haalt u op bij uw hotel of thuis om u naar Schiphol Airport te brengen. Bij aankomst regelen wij al uw bagagevervoer gratis! Alsof dat nog niet genoeg is, zijn onze chauffeurs getrainde professionals met jarenlange ervaring om ervoor te zorgen dat u veilig en wel op Schiphol aankomt of vertrekt. Boek nu!

Alle voordelen van CabtoAirport

Wij bieden 24/7 klantenservice, veilig online boeken en geen verborgen kosten! Je betaalt alleen voor je reis en niet een voorschot. Dus boek nu en bespaar tot 50%! Met CabtoAirport wordt u binnen 15 minuten opgehaald op elke locatie in Amsterdam. De chauffeur wacht op je zolang je nodig hebt (als het weer het toelaat). U kunt betalen met uw creditcard of PayPal-rekening.

Voor elke reis kunt u maximaal 4 extra personen uitnodigen. Ze hoeven nog geen account te hebben. Deel gewoon uw reis-ID met hen en ze kunnen ook online boeken.

Wanneer u uw rit heeft gevonden en uw boeking heeft gemaakt, neemt onze klantenservice telefonisch of per e-mail contact met u op om deze te bevestigen. Ze geven ook andere details, zoals de ophaaltijd en het adres van uw bestemming. Stel ze gerust al je vragen voordat je boekt!

Hoeveel kost een taxi in Amsterdam?

De gemiddelde prijs van een taxirit in Amsterdam is €23. CabToAirport kan u nu helpen bij het boeken van uw luchthavenvervoer. Onze chauffeurs zijn professioneel en betrouwbaar en brengen u op tijd naar uw vlucht voor een betaalbare prijs. Boek online om tijd te besparen, of bel ons vandaag nog!

Informatie over Amsterdam

Het stads- en streekvervoer wordt verzorgd door GVB, dat in 1889 begon met het rijden van bussen. Het netwerk bestaat uit ruim 200 dagtrajecten en vijftig nachttrajecten. GVB vervoert jaarlijks gemiddeld 180 miljoen passagiers. Het bedient dagelijks 2,3 miljoen passagiers en is een van Europa’s drukste busmaatschappijen, met een marktaandeel van ongeveer 70 procent.

Er zijn vier nachtroutes die vierentwintig uur, zeven dagen per week in bedrijf zijn. Deze routes vervoeren ongeveer 20.000 passagiers per dag en bedienen delen van de stad die overdag niet worden gedekt. Tussen 01:00 en 04:00 rijden op maandag- tot en met vrijdagavond ongeveer 50 routes, die tussen de 900 en 1.500 passagiers per uur bedienen. Alle nachtbussen beginnen en eindigen bij Amsterdam Centraal of Leidseplein/Museumplein/Rijksmuseum.

Het Centraal Station heeft een geïntegreerde metro- en tramhalte, die wordt bediend door zes tramlijnen en drie metrolijnen. Andere treinstations binnen de stadsgrenzen zijn Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Haarlemmermeer en Schiphol. Schiphol Airport heeft ook een eigen internationaal treinstation, dat via directe treindiensten met Schiphol is verbonden.

De totale lengte van alle fietspaden is 65 km (40 mi), wat betekent dat Amsterdam meer kilometers fietspad heeft dan enige andere stad ter wereld. Dagelijks gebruiken minstens 200.000 mensen hun fiets in Amsterdam. Er zijn ongeveer 880.000 fietsen in Amsterdam, wat neerkomt op gemiddeld 1,2 fietsen per inwoner. Naar schatting wordt tot 40% van alle verplaatsingen binnen de stadsgrenzen per fiets gemaakt.

nl_NLNederlands